DASHBOARD

Un instrument puternic și intuitiv: un dashboard complet ce oferă informații detaliate despre aspecte cheie legate de pensiile private. Acest dashboard îți permite să explorezi și să analizezi informații despre activele totale, numărul de participanți, profiturile, plățile efectuate, structura portofoliului, tranzacțiile și investițiile la bursă.

Dashboard-ul te ajută să ai o imagine de ansamblu asupra performanței pensiilor private, oferindu-ți acces rapid la date relevante. Poți vizualiza și compara evoluția activelor totale de-a lungul timpului, să monitorizezi creșterea numărului de participanți și să evaluezi profiturile generate pentru participanți. De asemenea, poți analiza structura portofoliului, cu informații detaliate despre investițiile în diverse clase de active, precum și tranzacțiile realizate la bursă.

Prin intermediul dashboard-ului, vei putea să urmărești și să evaluezi eficiența sistemului de pensii private, să identifici tendințe și să iei decizii informate. Indiferent dacă ești un participant activ sau un administrator al unui fond de pensii private, acest instrument îți oferă un nivel înalt de transparență și accesibilitate la datele relevante pentru luarea deciziilor informate și optimizarea strategiilor de investiții.