DASHBOARD

Un instrument puternic și intuitiv: un dashboard complet ce oferă informații detaliate despre aspecte cheie legate de pensiile private. Acest dashboard îți permite să explorezi și să analizezi informații despre activele totale, numărul de participanți, profiturile, plățile efectuate, structura portofoliului, tranzacțiile și investițiile la bursă.

Dashboard-ul te ajută să ai o imagine de ansamblu asupra performanței pensiilor private, oferindu-ți acces rapid la date relevante. Poți vizualiza și compara evoluția activelor totale de-a lungul timpului, să monitorizezi creșterea numărului de participanți și să evaluezi profiturile generate pentru participanți. De asemenea, poți analiza structura portofoliului, cu informații detaliate despre investițiile în diverse clase de active, precum și tranzacțiile realizate la bursă.

Prin intermediul dashboard-ului, vei putea să urmărești și să evaluezi eficiența sistemului de pensii private, să identifici tendințe și să iei decizii informate. Indiferent dacă ești un participant activ sau un administrator al unui fond de pensii private, acest instrument îți oferă un nivel înalt de transparență și accesibilitate la datele relevante pentru luarea deciziilor informate și optimizarea strategiilor de investiții.

SIMULARE MONTE CARLO

Simplă și intuitivă, aplicația de proiecție a pensiei private folosește simularea Monte Carlo pentru a-ți oferi proiecții privind pensia privată. Folosind informațiile furnizate despre venituri și economii, vei primi rezultate bazate pe mii de scenarii de investiții, ceea ce îți permite să iei decizii informate pentru a-ți asigura viitorul financiar.

Indiferent dacă ești la începutul carierei sau te apropii de perioada de pensionare, aplicația de proiecție a pensiei private te poate ajuta să iei decizii financiare inteligente și să-ți maximizezi potențialul de economisire pentru pensie.

1
Pasul 1 Despre tine
2
Pasul 2 Venituri
3
Pasul 3 Info Pilon 2
4
Pasul 4 Info Pilon 3
5
Pasul 5 Rezultate

Despre tine

Spune-mi câteva informații despre tine care să mă ajute să iți ofer o soluție personalizată.

Data nașterii trebuie să fie între iun1961 și iun2010

Date financiare

Spune-mi câteva informații despre veniturile tale

Pilon 2

Spune-mi câteva informații despre contul tău de Pilon 2

Pilon 3

Spune-mi câteva informații despre contul tău de Pilon 3

Rezultate

Pilon 2

Dată pensionare

Sold cont + Contribuții viitoare

Valoarea contului tău

Scenariu pesimist

Scenariu mediu

Scenariu optimist

Pilon 3

Dată pensionare

Sold cont + Contribuții viitoare

Valoarea contului tău

Scenariu pesimist

Scenariu mediu

Scenariu optimist

Note și considerente legale:

Rezultatele se bazează pe rularea a 10.000 de scenarii ale posibilelor valori viitoare ale conturilor de pensii private. În generarea scenariilor s-a ținut cont de media și volatilitatea randamentului lunar al VUAN al fiecărui fond de pensii private de la lansare până în prezent.
Proiecțiile sau alte informații generate cu privire la probabilitatea  diferitelor rezultate sunt de natură ipotetică și nu sunt garanții ale rezultatelor viitoare. Rezultatele pot varia cu fiecare utilizare și în timp.
Rezultatele nu constituie sfaturi sau recomandări de investiții, sunt furnizate exclusiv în scop informativ și nu reprezintă o ofertă de aderare sau transfer la/de la un fond de pensii private.
Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a rezultatelor viitoare.